www.michael-mondrup.dk © 2008                    

 

Håndbrygger Links:
 

Følgende sider har jeg flittigt benyttet i min søgen efter information om håndbrygningens ædle kunst og indkøb af diverse nødvendigt udstyr:

Indkøb af råvare og udstyr:

Haandbryg.dk - Siden, der starter det hele.

www.brygland.dk - En forholdsvis ny "malt pusher". Bor omkring Skive, men sender nemt og meget hurtigt til hele DK. Super service og et flot udvalg af råvare.

Den valsede malt herfra er pakket meget grundigt i en god lufttæt plastic emballage. Ikke engang den kraftige Cara Aroma malt kunne duftes igennem emballagen - Det signalere kvalitet !

www.haandbryggeriet.dk - Mikro bryggeri i Nørresundby med egen butik. Sælger nu også råvare & udstyr. Specielt er det lækkert at de tilbyder nogle færdige All grain kits, som er velafprøvede med stor succes. Jeg har netop bestilt og modtaget "Bryggerens Dubbel" som du kan følge under mine bryg.

www.Beerkits.dk - Vel nok Danmarks billigste med udstyr & råvare. Levere utroligt hurtigt, jeg har kun oplevet ordrebekræftelser på ganske få timer efter bestilling og altid levering med post dagen efter - SUPER sted at handle.

Lundteknik.dk - Alt i brygudstyr & tilbehør. Sender vare med post 1 gang om ugen.

Brygladen.dk - En af de første leverandøre i DK af udstyr og ingredienser. Jeg har handlet der 2 gange - Begge gange gik desværre galt. Den første gang bestilte jeg bla. nogle 0.5 L. patentprop flasker, som efterfølgende viste sig ikke at være på lager, selvom der var en fin grøn prik ved lagerstatus på deres hjemmeside. Det er sådan set OK, men stadig at skulle betale for dem er jeg ikke så vild med.

2. gang var der nogle 5 liters minikegs på min bestilling, som åbenbart farede vildt i posten. Frem kom de aldrig. Råvarene til det bestilte bryg kom efter et par ugers rykken - stadig uden minikegs, selvom de både er købt og betalt.

Det er altså for dårligt Brygladen!! Jeg håber at det kun er mig, der er så uheldig?

3. gang var åbenlyst lykkens gang. Jeg har bestilt og modtaget "Min første Porter" uden problemer. Den bliver til 2Dark. Følg den under Mine bryg

 

Andre haandbryggere:

LaC - Brew Fanø - Lækker håndbrygger side, lavet af Lars R. Christensen, som har været mig meget hjælpsom med svar på mine dumme spørgsmål - Tak for det Lars.

Bryghuset Sjaketten i Hørning - http://www.freewebs.com/sjaketten

Nanobryggeriet Damager - http://www.jensgam.dk/

Craftmans Microbrew - http://www.craftsmans.dk/

Humleland - http://www.humleland.dk

Labribryg - http://labribryg.blogspot.com/

All Grain - http://www.all-grain.dk

 

Pauls Brewing page (engelsk) - http://cruisenews.net/brewing/index.php

 

 

 

Se også:

Mit udstyr

Mine bryg        

 

 

Send en mail:

beer@michael-mondrup.dk